Andreas överraskning!

Vilken dag! I veckor har jag gått och väntat på att denna dag skulle komma. Andreas är en kille som gärna vill ha kontroll på läget. Har också bra koll på saker hela tiden. Detta gör att det blir ännu roligare att överraska honom på detta sätt. Det ända han visste var att vi skulle tillbringa denna söndag i Göteborg. Vi skulle träffa någon. Det var allt. Kl 13 skulle vi vara i stan vilket vi var. Vi var lite tidiga så vi tog en promenad och wow vilket härligt väder! Tillslut hamnade vi utanför Brewers Beer Bar. En öl bar som även serverar surdegspizzor. 

Vid detta lag hade han gissat på att det var hans bästis Henrik som skulle möta upp oss. Och ha han hade rätt. Vi intog bordet och beställde varsin pizza och dom sin öl. En timme senare kom maten vilket gjorde oss ganska stressade. Nu hade vi 30 min att äta och ta oss till kurslokalen. Men kursledaren stod utanför med glatt humör och väntade på oss. Väl där så lämnade jag dom två (båda två förvånade för att jag inte skulle med) och gick vidare. Dom båda skulle nu få gå på en kurs i hur man brygger öl. Något som Andreas pratat en del om sista tiden.

 Jag hade någon vidare plan alls vart jag skulle men hamnade på Espresso House. Tog en stor caramel Latte med grädde på toppen. Yes det är en ny favorit.

Medans jag sitter där och njuter av mitt härliga kaffe så får jag ett meddelande från två vänner i stan som jag tidigare pratat med om att ses nu när jag är inne i stan med massa tid över. Jag som hittar så jäkla dåligt skickar en bild på vilket Espresso House jag sitter på och dom är tydligen i närheten. Och bara 5 min senare kommer även dom och avnjuter en go fika. Med sig hade dom en av deras underbara uppfinningar.

Bild tagen från Vrids of sweden.
Bild av våran matplats innan allt är klart. 
https://www.vrida.se/

Nordisk
Vrida lamparm är en förlängningsarm med integrerad el i nordisk tidlös design. Det nordiska återspeglas i utformningen men även i var Vrida produceras. Snickerierna finns i Småland och i Västra Götaland. Upphängningen i metall görs i Stockholm och monteringen sker i Göteborg.

Enkel
Med Vrida flyttar du snabbt & enkelt taklampan utan att göra nya hål i taket. Vrida är även enkel att installera, förlängningsarmen hängs på befintlig takkrok och därefter är det bara att hänga på taklampan. Du kan sedan justera taklampan i längdriktning samt vrida den 360°.

Flexibel
Vrida kan användas för att skapa platser. En arbetsplats kan snabbt skapas genom att pendla ner en taklampa i en oanvänd del av ett rum. Med Vrida kan du även flytta lampan tillfälligt. Vrida lamparm skapar frihet och flexibilitet när taklampans position inte längre styr hur du möblerar.


Vi tog en fika för att sedan gå på stan med lite affärer och lite utsikts-mys innan dom vände hem och jag vidare till att möta upp Andreas och Henrik som nu skulle vara klara. Jag möttes av två med stora leenden. Vi bestämde att ta en drink på Steampunk Bar som låg precis i närheten. Perfekt avslut av en toppen söndag! 

Tack Henrik för att du tog hand om Andreas 🙂

Tack David och Robin för sällskap och för våran nya och underbara inrednings detalj. 

Kramar <3

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar