Början på 2019

Januari är snart slut och hur ser allt ut nu? En lagom kaos är väl en passade ord. Inte kaos, kaos. Bara att mycket händer. Det är nytt år och planerna är många. 

 Det stora är att badrummet/tvättstugan är på gång med renovering. Detta har varit ett stilla projekt som vi haft sen jag flyttade in. Först skulle pengar till. Sen tog det tid för rörläggaren att få tid att komma. Men nu ser det ut att bli gjort. Bara nu i januari har mycket hänt. Många rör är bytta från gjutjärn till plast och precis nu river vi väggar som ska bort. Så det börjar ändå hända en del. På jobbet är det sig likt, jag har bara hunnit vara på Bryggan en dag men vi har lite problem med personal och så länge det är så så får jag allt gå på banan. 

Jag fick i början på veckan ett riktigt härligt ryggskott på måndagen. Visste inte riktigt var jag skulle vända mig. Men det släppte mer och mer och på fredagen tog jag mina friskvårds pengar och gick till Karins friskvård och massage (https://www.facebook.com/karinsfriskvardmassage/) på Malins Studio på Hönö. Tog en svensk klassisk massage på 45 min. Det var helt klart värt. Så grymt skönt. Med mina friskvårdspengar så kan jag gå totalt 4 gånger à 45 min. Men kommer nog unna mig mer än så med tiden. Slippa knutor som gör så ont. Dessutom är det skönt att ha någon här på öarna så man slipper åka in för allt man ska göra. 

 Februari lär bli samma som januari. Renovering. Det är nog vårat mål. Vi vill bli klara med så mycket som möjligt nu innan vår och sommar. Och det kommer vi nog bli bara pengarna räcker till allt vi vill göra. På hela december och och fram tills igår så har vi haft snöfritt. Max har vi haft nått vitt som farit runt i luften. Men nu..

Hoppas ni alla har en skön vinter! Tack för att ni tittade in. Kommentera gärna <3

Kramar Amelie

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar