Alla hjärtans dag <3

Äntligen är den här igen. Egentligen en vanlig dag även för oss. Men som tradition så går vi på Tullhusets alla hjärtans middag. Tredje året i år. Det var nog faktiskt bland det första vi gjorde tillsammans så vi sa att bi behåller det som tradition. Jag hade tagit ledigt för att 1 få tag på Vårdcentralen för en akut-tid. Något jag fick till mig av dom själva att göra. Jag sökte för mina psykiska problem. Ångest. Och äntligen var det någon som faktiskt lyssnade. Jag ska äntligen få den behandlingen jag behöver. Mer om detta senare då jag inte vet så mycket mer än.

Sen hade jag bokat en massage igen på Malins Studio på Hönö. Mmmm japp det var toppklass! (https://malinsstudio.valei.com, https://m.facebook.com/karinsmassage/?locale2=sv_SE). Rekommenderas!

Som tur var fick jag några timmar vila innan sambon kom hem. Men vid 18 var det dags, vi bestämde oss för att promenera ner. Blåsigt och lite kallt i 20 min men det var det värt. Här kommer bilder på all topp mat vi fick.

En aptitretare. Hembakat mörkt bröd med Philadelphiaost, picklad rödlök och rom. Omg. Till detta serverades en Cava som fördrink.

Till förrätt hade vi Gratinerade havskräfta med Västerbotten paj. Till den serverades en av deras egen öl från Hönö bryggeriet. Topp betyg.

Till huvudrätt blev det Torsk men slungad kål och en potatiskaka med Sandefjordsås. Även om jag är liten i maten kunde jag nästan inte sluta äta.
Till efterrätt fick vi en Passionerad Mousse. Mousse med smak av jordgubbar och frukt. Till detta fick vi ett ingefärslikör. Den förvånade mig. Den var riktigt god!

Allt som allt en toppen kväll!

Tack Tullhuset! (https://www.tullhuset.se).

Om ni besöker Hönö och är hungriga på fisk är detta stället att besöka!

Ha det bra alla ❤️

Kramar Amelie

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar