Begravning och ödla.

Första helgen i Mars blev ganska hektisk. Allt skulle ske på samma helg. Både glatt och sorgligt. Men det är kanske därför jag klarade så bra.

Dagarna innan hade jag och Andreas slitigt för att få klart terrarium till Älvis. Jag hade börjar med att använda frigolit som bakgrund. Men jag gav upp den idén ganska snabbt. Det blev så mycket spill överallt och då hade jag knappt fyllt en kort vägg. Det skulle dessutom ta mycket längre tid. Vi testade att fogskumma hela baksidan vilket blev mycket bättre. Det fick fort och man fick en bra yta direkt. Så vi fogskummade allt som var kvar. Dock var det verkligen skillnad på märken på fogskummet! Men det är inget som märks idag. Jag målade allt för att sedan städa ur och inreda med det jag redan hade. Och det stod klart lagomt tills vi åkte upp till Dalarna.

Så efter jobbet på torsdagen, vilket bjöd på 14 grader och sol här nere i Göteborg, då åkte vi upp till Mora. Det tar många timmar i bil. Man vill gärna stanna och röra på sig men ändå bara komma fram. Men tillslut så kom vi fram. Fredagen var mysig. En promenad på stan och kolla på kaoset med Vasaloppet. På kvällen när Älvis somnat så började jag packa hans saker. Han sover som en stock vilket gör att han inte märker något. Och på Lördag morgon packade vi bilen med allt som skulle med, vilket nästan fyllde bilen till gränsen. Och Älvis fick även han åka låda i baksätet med heatpacks. Men vi hade en sak att göra innan siktet blev Hönö.

Vi hade blivit bjudna på begravning. Min älskade vän Vera hade gått vidare och vi skulle nu säga hejdå. Det var fruktansvärt. Men skönt att få ta ett avslut. Jag önskar hennes barn all lycka i framtiden. Jag vet att dom har många runt sig. Även vi finns om så önskas.

R.I.P Vera

Vera <3

Nu hoppas jag på att våren är på väg och att jag får några veckor av lugn och vanligt rullade veckor. Dock börjar jag känna av en förkylning, hm låt oss hoppas den ger sig!!

Tack för att ni tittade in! Kommentera gärna så skriver jag snart igen <3

Kramar

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar