Ledig vecka

Äntligen är den här. Min ledig vecka. Varje år får vi en vecka på våren och en på hösten detta pga att vi jobbar in den tiden. Ganska skönt att veta att man får en extra vecka mellan semester och jul?. Efter allt som sen sommaren hade att erbjuda så hade min man inte timmar nog att ha ledigt med mig men jag tänkte att nog skulle jag kunna hitta på saken ändå! Och nog har jag hittat på. Det är bara torsdag och tiden går allt för fort naturligtvis. Jag tog måndagen år att umgås med min svägerska Sandra! Vi tog en tur upp till Orust där hon visste att det fanns en inredningsbutik som hon ville besöka. Jag är svag för just inredningsbutiker! OMG det var en underbar butik verkligen. Och personalen var toppen! MoltazDesign Shop! Remeber that! Väl värt ett besök. Och ja jag hittade saker naturligtvis ?.

Resten av veckan flöt på alldeles för fort. Dock hann jag med en tur i stan med min vän Kajsa! Dock hände en kul grej under promenaden innan. Jag gick och kollade i butiker, under tiden så spelar jag Pokémon go. Jag passerar en mur och buskar. Längs med denna står en kvinna med sin mobil. Denna kvinna gissar jag på är mellan 45-50 kanske. Inget märkvärdigt med henne men jag passerar henne. Då ser jag att jag är nära ett gym (i spelet)! Jag kollar och det är lätt att slå så jag börjar att fightas. Då märker jag att någon slås med mig ? tänk om… tänk om hon står och spelar hon med?. Mellan att vi slås så kollar jag mig om och märker att hon står kvar. Jag känner att även jag får blickar från kvinnan? men vi slår gymet och jag känner att eftersom jag anslöt till detta senare så fick hon ta gymmet i fall vi var olika team. Men vi var samma så jag la in min bästa med. Efter det så kollade vi på varann och log. Hon tyckte även hon att det var kul att vi så slumpmässigt hamnade där tillsammans.

Sen mötte jag upp Kajsa för en fika?. Vi tog därefter en promenad i det riktigt härliga höstvädret.

Det sista jag bestämde att jag skulle göra innan min vecka var slut var att åka till Ikea på lördagen. Lönehelg. Asså det är så fel. Wow va mycket folk. Som tur var så visste vi vad vi skulle ha. Här är vad vi köpte:

Den i mitten hade jag sen innan men det andra är nytt! Så skönt med riktigt förvaring ? köpte även en liten hurts som jag än inte har någon bild på?.

Det var min ledigvecka det! Nu är det full fart mot jul! ?

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar