Julen 2019

Så nu är den här igen. Julen. Stressen, det mysiga med alla ljus. Och ledigheten. Den sista var mer välkommen än tidigare. Denna höst har varit intensiv med jobbveckor på minst 6 dagar. Helst mer om vissa hade fått bestämma. Men men jag fick min belöning sista veckorna innan julledigheten. Jag fick äntligen chansen att prova att jobba på Bryggan fullt ut.

Bryggan är den delen som styr alla underhållsmekaniker. Det vill säga om man som operatör får stopp på någon maskin eller robot så ringer man till bryggan och förklarar sitt problem och vi skickar den mekaniker vi tror passar bäst för jobbet. Det innebär många telefonsamtal och hålla koll på processkartor för att upptäcka fel tidigt.

Min namnbricka
Glad men sjuk 😀

Detta var riktigt kul att få prova mina vingar helt själv i en hel vecka. Så det gjorde att hela hösten ändå inte känns helt kass nu så här i efterhand. Synd är ju bara att man avslutar året med en redig förkylning. Både jag och Andreas är kassa i både hals och näsa. Att fixa allt som skulle fixas innan jul blev en utmaning för oss båda. Jag som jobbade och var mer trött än innan. Andreas som låg hemma i feber.

Dessutom hade vi, veckorna innan, hantverkare hemma som färdigställde köket och hallen. Det vill säga satte dom sista listerna. Men jäklar vilken skillnad det lilla gjorde. På tal om renovering så är äntligen badrummet nere på väg mot att bli klart. Allt som behövs ska nu vara beställt. Problemet har varit rörläggaren, vilket är vad vi väntar på just nu med men vi har äntligen fått hjälp av hantverkaren att jaga på dom lite och beskedet är att dom kommer och löser det sista. Men nu ska allt annat gjort som kan göras innan. Vilket är jätteskönt.

Nu väntar lite lediga dagar med inte allt för mycket planerat. Vilket är skönt. Lär dock bli ett antal timmar VR.

Vi hann dock med ett litet besök på Liseberg den 14 december. Det är ju ändå ett måste om man bor i Göteborg. Denna gång fick vi med oss Agneta och Ragnar. Här kommer lite bilder.

Julen blev lugnt. I alla fall för oss vuxna. Andreas syskonbarn fick testa VR och blev helt sålda på det. Annars var det ett helt vanligt julbord och Kalle och tillsist lite julklappslek.

Nu väntar några dagar med ledighet!

Ha det så bra! Kommentera gärna 🙂

Vi ses 2020!

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar