Okategoriserade

Elvis, skäggagamen.

Elvis, skäggagaen. Han som bott hos mig sedan julen 2010. Jag och min dåvarande köpte honom som en gemensam julklapp då vi haft ormar en längre tid och även våra små leopargeckos. Men nu ville vi gå större.

Detta lilla plutt hade verkligen personlighet. En av om är ju att han till en början hatar allt vad kameror heter. Men sen hittar han sin charm och hitta på saker för att bli bra på kort.

Nu har denna charm troll gått vidare till himlen. Han är enormt saknad. Även om jag är tacksam att fick god vård i slutet av Blå stjärnan Göteborg.

Du är saknad mitt hjärta <3

Namn : Amelie Ekblom Bor: Hönö Årsmodell: 88 Jobbar: Maskinoperatör Volvocars Hobby: Resa, djur, dataspel och musik Bil: Volvo XC40 och en Volvo V70 Barn: Nej Favorit mat: Grillat!! Favorit dricka: Kaffe!!! <3 Laster: Kaffe XD

Lämna ett svar