Byte av tjänst

Idag är det Onsdag. Början på september. Temperaturen har börjar sjunka. I alla fall ganska mycket på nätterna. Tror vi hade runt 14 i natt när jag åkte hem.

Fick veta igår att vi äntligen på Weld & Grind (min gamla bana på volvo) har fått tillräcklig med personal så jag kan äntligen gå vidare till min nya tjänst som Driftledningscentrals-operatör. Långt ord. En förklaring om vad det är så kommer jag sitta på kontor. Jag kommer ta samtal från produktionen om eventuella fel och sedan skicka ut våra mekaniker. Det kommer även innebära viss data arbete som jag ännu är lite osäker på. Men utbildning skulle komma nästa vecka.

I övrigt så rullar det mesta på. Badrummet börjar lika klart med små sista detaljer kvar så väntar med att visa bilder. Hösten i övrig blir nog ganska lugn. Det har för oss alla varit ett tufft år. Och fortfarande är. Jag önskar att detta år bara kan fortsätta utan mer katastrofer.

Stay save! Ta hand om varann.

Vi hörs! // Amelie

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar